Гешев коментира изказването на хакерите, насочили вниманието си към България: Не

...
Гешев коментира изказването на хакерите, насочили вниманието си към България: Не
Коментари Харесай

Главният прокурор: Уведомиха ме, че съм посочен като персонална цел

Гешев разяснява изявлението на хакерите, насочили вниманието си към България: 

Не съм чел, само че ме уведомиха, че на Telegram канала на хакерската група Killnet е оповестено изказване, на което съм посочен като лична цел. Това сподели извънредно пред Радио " " основният прокурор Иван Гешев.

Той е бил застрашен през днешния ден по електронните медии, посредством известие от хакерската група Killnet.

" От една страна, в границите на шегата, може би е хубаво да звъннете на Христо Иванов и да го питате и той какво мисли. Много забавен факт е, че с изключение на офанзивите от жители на Руската Федерация - българската прокуратура и персонално основният прокурор в продължение на 2 години са подложени също на такива офанзиви от политически сили, които би трябвало да изповядват евроантлантическите полезности. За мен това е забавен факт, уповавам се да е нормално съвпадане, само че към този момент стартира да става притеснително ", сподели той.

" Ако се притеснявах от закани нямаше да съм прокурор. Това не са първите закани, тук се подреждат цяла плеяда от олигарси, тези хора от Руската Федерация. Откъде идват тези закани - не знам, единствено ще напомня, че българската прокуратура откри доста случаи на шпионаж, имаше арестувани лица в Народно събрание, в МО, във Военото разузнаване, за които има съмнение, че са работили за ГРУ (Руското разузнаване) ", посочи основният прокурор Иван Гешев.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР